Nowa, polska marka - wyjątkowy smak


Obalamy mit, że liofilizacja powoduje pogorszenie smaku!


Jesteśmy bardziej manufakturą liofilizatów, niż masowym producentem i ma to fundamentalne znaczenie w przygotowywaniu naszych posiłków.

Siła płynie z natury, dlatego nie tolerujemy żadnych konserwantów, polepszaczy smaku lub barwników – absolutnie żadnej chemii!


Innowacyjny sposób liofilizowania naszych posiłków pozwala zachować smak i wartości odżywcze. Sam proces produkcyjny polega na tym, że najpierw gotujemy, a następnie liofilizujemy posiłki w całości, co zapewnia gwarancję smaku.

Co do samego smaku to nie będziemy go zachwalać, jaki jest wspaniały, jak pobudza wszystkie kubki smakowe, bo lepiej samemu się przekonać i wyrobić sobie własne zdanie. Jest to też misja Lyommy, aby klienci osobiście przekonali się, że żywność liofilizowana smakuje równie dobrze, jak świeżo przygotowany posiłek w domu.


Młody i dynamiczny zespół z głową pełną pomysłów - to MY

W związku z tym łatwo dostosowujemy się do oczekiwań rynku. Chętnie słuchamy sugestii klientów oraz kontrahentów i nastawieni jesteśmy na otwartą relację biznesową opartą na zaufaniu, a także budowaniu długoterminowych relacji.

Dlaczego żywność liofilizowana Lyommy?