Nowa, polska marka - nowy, wyjątkowy smak
Obalamy mit, że liofilizacja powoduje pogorszenie smaku!
Jesteśmy bardziej manufakturą liofilizatów, niż masowym producentem i ma to fundamentalne znaczenie w przygotowywaniu naszych posiłków.
Siła płynie z natury, dlatego nie tolerujemy żadnych konserwantów, polepszaczy smaku lub barwników – absolutnie żadnej chemii!
Innowacyjny sposób liofilizowania naszych posiłków pozwala zachować smak i wartości odżywcze. Sam proces produkcyjny polega na tym, że najpierw gotujemy, a następnie liofilizujemy posiłki w całości, co zapewnia gwarancję smaku.
Co do samego smaku to nie będziemy go zachwalać – wystarczy, że spróbujesz i sam się przekonasz, jaki jest pyszny. Jest to też misja Lyommy, aby klienci osobiście przekonali się, że żywność liofilizowana smakuje równie dobrze, jak świeżo przygotowany posiłek w domu.
Młody i dynamiczny zespół z głową pełną pomysłów - to MY!
W związku z tym łatwo dostosowujemy się do oczekiwań rynku. Chętnie słuchamy sugestii klientów oraz kontrahentów i nastawieni jesteśmy na otwartą relację biznesową opartą na zaufaniu, a także budowaniu długoterminowych relacji.
Zapraszamy do współpracy!
Zobacz pełną ofertę: lyommy.pl/współpraca
Dlaczego żywność liofilizowana Lyommy?
Brak konserwantów
Nasze dania przygotowujemy ze składników pozbawionych sztucznych polepszaczy smaku i konserwantów. Wszystko jest świeże i naturalne, a jedyną konserwacją jest proces liofilizacji.
Szybki czas przygotowania
Aby cieszyć się naszym posiłkiem wystarczy zalać go gorąca wodą i odczekać 10 minut.
Mała waga
Niewielka waga umożliwia zabranie posiłku dokądkolwiek się chce, bez zbędnego dźwigania.
Pełnia wartości odżywczych
Proces liofilizacji zachowuje wartości odżywcze, witaminy oraz minerały każdego ze składników. Dzięki temu możesz cieszyć się nie tylko smakiem naszych dań, lecz również czuć się zdrowo i w pełni sił podczas wyzwań jakie szykuje dla Ciebie każdy dzień.
Długi okres przydatności do spożycia
Dzięki procesowi liofilizacji, który umożliwia pozbycie się wody z posiłku, możliwe jest jego przechowywanie przez bardzo długi czas.