Nowy producent - wyjątkowy smak


Jesteśmy bardziej manufakturą liofilizatów, niż masowym producentem i ma to fundamentalne znaczenie w przygotowywaniu naszych posiłków.

Siła płynie z natury, dlatego nie tolerujemy żadnych konserwantów, polepszaczy smaku lub barwników – absolutnie żadnej chemii!


Innowacyjny sposób liofilizowania naszych posiłków pozwala zachować smak i wartości odżywcze. Sam proces produkcyjny polega na tym, że najpierw gotujemy, a następnie liofilizujemy posiłki w całości, co zapewnia gwarancję smaku.

Młody i dynamiczny zespół z głową pełną pomysłów - to MY

W związku z tym łatwo dostosowujemy się do oczekiwań rynku. Chętnie słuchamy sugestii klientów oraz kontrahentów i nastawieni jesteśmy na otwartą relację biznesową opartą na zaufaniu, a także budowaniu długoterminowych relacji.

Obalamy mit, że liofilizacja powoduje pogorszenie smaku!

Co do samego smaku to nie będziemy go zachwalać, jaki jest wspaniały, jak pobudza wszystkie kubki smakowe, bo lepiej samemu się przekonać i wyrobić sobie własne zdanie. Jest to też misja Lyommy, aby klienci osobiście przekonali się, że żywność liofilizowana smakuje równie dobrze, jak świeżo przygotowany posiłek w domu.

Dlaczego żywność liofilizowana Lyommy?