Makaron farfalle z łososiem
Nasze danie premium w ofercie. Wysokobiałkowy łosoś idealnie komponuje się w wachlarzu smaków wraz z aksamitną śmietanką i lekko goryczkowymi kaparami. Chrupiąca cukinia z delikatna papryką bez skórki wprowadza naturalną świeżość. Zapach aromatycznego koperku pobudza apetyt już przy samym otwarciu, a sok z cytryny wyostrza każdą nutę smakową w naszej kompozycji. Całość połączona z makaronem „kokardki” daje nam wysokoenergetyczny i zdrowy posiłek, zapewniający energię na każdą przygodę. Jest to idealny balans różnorodnych smaków, który sprosta gustom najbardziej wymagających koneserów.


Risotto z pomidorami i gorgonzolą
Jesteś wielbicielem pomidorowych smaków? Rozsmakuj się w naszym mocno pomidorowym risotto przygotowanym przy użyciu doskonałej jakości ryżu arborio. Połączenie suszonych pomidorów przywodzących na myśl słoneczne włoskie wakacje oraz soczystej pulpy pomidorowej zostało podkreślone wyrazistym i aromatycznym włoskim serem Gorgonzola. To bezmięsne danie dzięki wysokiej kaloryczności doda Ci sił podczas różnych aktywności, górskiej wędrówki, czy wycieczki po lesie.
Leczo z cukinią
Węgierski temperament z nutą polskich smaków. Brzmi jak połączenie idealne? To musi być leczo z cukinią. To sycące warzywno mięsne danie, którego główne skrzypce gra soczysta zielona cukinia i mięso mielone wieprzowo-wołowe, które jest solidną podstawą zapewniającą odpowiednią ilość kalorii. Całość skomponowana jest z papryką i pomidorami, które są kwintesencją prawdziwego węgierskiego leczo. Dzięki procesowi liofilizacji warzywa są chrupkie i świeże, a danie po zalaniu wrzątkiem smakuje jak ugotowane przed chwilą. Dodatek ostrej papryki nadaje wyrazistości przy każdym kęsie.
